Mitől ipari? Itt a válasz!

 
Termékek
  RS232-RS485/422 konverterek
  Soros - Ethernet konverterek
  USB-RS232/485/422 konverterek
  Routerek / Ethernet switchek
  4G / 3G / GPRS mobilnet eszközök
  Wifi eszközök, konverterek
  Rádiós modemek (433, 868MHz)
  Antennák
  Optikai média konverterek
  Modbus I/O eszközök
  Jelerősítők, leválasztók
  Teszterek
  Kiegészítő termékek
Legfrissebb hírek
  2023-02-01 - Új Modbus TCP és RTU I/O egységek
  Az ATC gyártó A-10XX típusjelű Modbus RTU-s, és az A-81XX típusjelű Ethernet-es Modbus TCP-s I/O egységei raktárról, rövid szállítási határidővel elérhetők.
  2022-06-01 - Zárt mobilinternet és intranet szolgáltatás
  Cégünk T. Ügyfeleink igényeire válaszolva már nem csak mobilnetes készülékeket, hanem hozzá tartozó zárt, tűzfallal védett, biztonságos fix IP címes mobilinternet / intranet szolgáltatást is nyújt. Az eszközök egyszerűen hagyományos socket hívásokkal, vagy akár VPN-en keresztül is elérhetőek. A havi forgalom aggregát elszámolású, vagyis az összes SIM kártya közösen használhatja el az előre megállapodott adatkeretet.
  2022-04-01 - Kedvező áru Modbus Gateway az ATC kínálatában
  Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az ATC egy nagyon kedvező ár / érték aránnyal rendelkező Modbus Gateway eszközt dobott piacra, mely már nálunk is raktárról megvásárolható. Típusjele: ATC-1300
  2022-02-01 - Kifutnak a 3G-s mobil internet eszközök
  Hazánkban is lassan lekapcsolják a 3G szolgáltatást. Előre láthatólag a GPRS / EDGE és a 4G még sokáig velünk maradnak, így akinek elégséges a kisebb sávszélesség is, annak a routere, IoT eszköze automatikusan átáll arra. Akinek szüksége van a nagyobb sávszélességre, mindenképpen újabb, 4G-s eszközöket kell beszereznie a 3G-sek helyett.
  2021-01-01 - Kártyás utánvétes fizetés a futároknál
  Cégünk külön megállapodást kötött a GLS-el, melynek keretén belül utánvétes fizetéseket már kártyával is ki lehet egyenlíteni. Használják bizalommal ezt a kényelmes megoldást.
NetComWare IoT, M2M felhőszolgáltatás Mitől ipari egy eszköz? - konverter.hu Állandó raktárkészlet - konverter.hu Ipari konverterek raktárról
Mitől ipari? Itt a válasz!
   
 

Sokan kérdezik tőlünk, mitől ipariak azok a konverterek, routerek, switchek, amikre ezt írjuk. Ez csak egy szlogen, ami miatt drágábban lehet eladni a termékeket? A válasz egyértelműen nem, de tudni kell, hogy nem minden feladatra muszáj ipari eszközt választani. Senkit nem fogunk rábeszélni, hogy ilyet vegyen olyankor is, ha erre nincs szüksége. Itt vannak azok a paraméterek, amik miatt fontos lehet ipari kivitelű eszközt választani:

  1. Széles hőmérséklet tűrés: általában -20 / +70 celsius vagy még nagyobb. Amennyiben kültérbe (megfelelő vízhatlan dobozban) szánja az eszközt, fontos, hogy ne egy klasszikus otthoni vagy irodai felhasználásra készült változatot használjon, mert nem fog működni télen - nyáron
  2. Folyamatos üzemre tervezték őket: Az iparban általában éjjel-nappal, az év 365 napján működni kell a berendezéseknek. Ezt nem minden eszköz bírja hosszabb távon.
  3. Robosztus fém ház: Ipari körülmények között gyakrabban kerül egy eszköz olyan környezetbe, amikor erősebb fizikai behatások is érhetik. Egy műanyag ház ilyenkor könnyebben megadja magát, és nem végzi el a feladatát, nem védi a benne lévő áramkört.
  4. Kevésbé érzékeny az elektromágneses zavarokra: Ahol nagyobb teljesítményű villanymotorok, vagy más elektromos berendezések működnek egymás mellett, ott lényegesen nagyobb az elektromágneses zavarok okozta problémák aránya. Már maga a fém ház is nagyban hozzájárul a zavarérzékenység csökkentéséhez, főleg, ha megfelelően földelik őket, de az áramkör tervezésénél, a felhasznált alkatrészek kiválasztásánál is jobban odafigyelnek erre a paraméterre is.
  5. Izoláció, ESD védelem: Az iparban használt berendezések általában kimondottan drága jószágok, ezért senki nem szeretné, ha az összeköttetésben lévő berendezések egymást tennék tönkre, ha valahol valamilyen hiba lép fel. Ilyenkor fontos lehet az izoláció. Az izolált eszközk több kV túlfeszültségeket is képesek elviselni és megállítani, de ha még károsodik is, akkor is inkább egy pár ezer, tízezer forint értékű konverter menjen tönkre, mint egy lényegesen drágább PLC vagy más hasonló eszköz. Ráadásul gyakran az izolált eszközök javíthatók 1-2 optocatoló vagy más alkatrész kicserélésével.
  6. Tágabb tápfeszülségtűrés: A nem ipari eszközök legtöbbször csak a saját adapterükkel vagy azzal egyenértékű feszültséget előállító rendszerrel használhatók, és ezek általában 12V alattiak. Azoban az iparpan gyakran használnak valamilyen szünetmentes áramforrást, sokszor áll rendelkezésre DC 12 - 24V, amivel a legtöbb ipari eszköz boldogan működik.

Ha nem biztos benne, hogy Önnek milyen készülékre van szüksége a kínálatunkból, keressen bátran minket, szívesen adunk tanácsot!

   
Cégünk Kapcsolat Termékek Szolgáltatások Letöltés Állás Adatvédelmi nyilatkozat Vásárlási feltételek
2002-2023 © Minden jog fenntartva - NetComWare Elektronikai Kft.
 
Friss hírek
Helium Hotspot Gateway
 
Cégünk elsősorban Soros RS232 RS422 RS485 Ethernek konverterek kereskedelmével foglalkozott kezdetben. Az RS232 Ethernet, RS422 Ethernet, RS485 Ethernet konverterek mellett később RS232 RS422 és RS232 RS485 konverterekkel bővítettük kínálatunkat. Ezt követték a különféle RS232 Optika és RS485 Optikai konverterek, majd jöttek a különböző Média Interfészek. A kínálatot Modbus I/O eszközök, vezérlők, adatgyűjtők teszik színesebbé. Reméljük, mindenki megtalálja a neki szükséges eszközt. Minőségi eszközök mérsékelt árakon!

Kulcsszavaink: RS-232, RS232, RS-485, RS485, RS-422, RS422, Soros, Ethernet, LAN, Optikai, USB, Átalakító, Konverter, Converter, Konverterek, Converterek, TCP, IP, TCP/IP, UDP, Interfész, Média konverter