Állandó raktárkészlet

 
Termékek
  RS232-RS485/422 konverterek
  Soros - Ethernet konverterek
  USB-RS232/485/422 konverterek
  Routerek / Ethernet switchek
  4G / 3G / GPRS mobilnet eszközök
  Wifi eszközök, konverterek
  Rádiós modemek (433, 868MHz)
  Antennák
  Optikai média konverterek
  Modbus I/O eszközök
  Jelerősítők, leválasztók
  Teszterek
  Kiegészítő termékek
Legfrissebb hírek
  2019-01-25 - Jelentős árcsökkenés a 4G-s routereknél!
  A Four-Faith ipari mobilnet router gyártója 2019 januárjától új árlistát adott ki, melyben jelentősen csökkentette a 4G-s routerei árait.
  2018-03-01 - Frissített Modbus Gateway kezdvezőbb áron!
  Az ATC megújította a Modbus RTU - Modbus TCP átjáróját, mely minden paraméterében kompatibilis a régi eszközzel. Az új eszköz ára azonban lényegesen kedvezőbb, mint az elődé volt!
  2016-08-22 - Elköltöztünk
  Augusztus végétől új helyszínen várjuk Tisztelt Ügyfeleinket. A régi irodánál mindig problémás volt a parkolás, az új helyszínen ingyenesen, kényelmesen, pár méterre a bejárattól parkolhat. Továbbra is kérjük, hogy egyeztessen időpontot, mielőtt jönne hozzánk. Az új helyszín pontos címét megtalálja a Kapcsolat menüpont alatt.
  2016-07-01 - Árcsökkenés! - 4G / LTE routerek -20%
  Közel 20%-al csökkentette a Four Faith 4G / LTE routerei árát, melyet mi is azonnal érvényesítettünk árlistánkban!
  2015-08-01 - 4G / LTE Mobilnet Ipri VPN Router-ek
  Már raktárról is kaphatóak a legújabb 4G / LTE mobilnet ipari routerek. Kínálatunkban szerepelnek a kizárólag Ethernetes, valamint a Wifi porttal is rendelkező változatok. Mindegyik eszköz fejlett VPN, Firewall és QoS támogatással készültek.
Mitől ipari egy eszköz? - konverter.hu Állandó raktárkészlet - konverter.hu Ipari konverterek raktárról 3G GPRS MOBILNET ROUTEREK
Állandó raktárkészlet
   
 

Unja már, hogy manapság egyre kevesebben tatrtanak állandó raktárkészletet? Ennek is, mint mindennek, megvan a maga racionális oka, de a vásárlóinkat általában nem a magyarázatok, hanem a megoldások érdeklik!

Mi törekszünk arra, hogy az általunk forgalmazott eszközök nagytöbbségéből (>95%) legyen folyamatos raktárkészéletünk, mely állandóan igazodik az aktuális kereslethez! Minden hónapban felülvizsgáljuk az előző időszak vásárlási statisztikáit, és aszerint módosítjuk a raktárkészletünk nagyságát, hogyan változott egy-egy termék iránti igény. Ez nem azt jelenti, hogy mi sosem fogyunk ki semmiből, hiszen előfordul, hogy egy termékből akkora megrendelést kapunk egyik hónapban, amennyit előtte fél év alatt sem vittek el, de ezek az esetek azért viszonylag ritkák, az átlagos vásárlási szokásokhoz tudunk igazodni.

Vannak azonban olyan termékek, amikből éves szinten is viszonylag keveset adunk el, ezért csak pár darab van raktáron, ezekből átmenetileg lehet készlethiány. Ilyenek például:

  • Optikai SM, ST csatlakozós soros konverterek
  • Ritkábban használt mobilnet eszközök
  • Rádiós konverterek

Ha valami nincs éppen raktáron, átlagosan 2-3 hét alatt érkezik meg megrendeléstől számítva.

A raktáron lévő eszközökből folyamatosan rendelhet, kiszállítás esetén az ország egész területén 1-2 napos átfutással, sürgős esetben személyes átvételnél pár óra alatt hozzájuk juthat!

Várjuk szíves megrendelését!

   
Cégünk Kapcsolat Termékek Szolgáltatások Letöltés Állás Adatvédelmi nyilatkozat Vásárlási feltételek
2002-2022 © Minden jog fenntartva - NetComWare Elektronikai Kft.
 
Friss hírek
Helium Hotspot Gateway
 
Cégünk elsősorban Soros RS232 RS422 RS485 Ethernek konverterek kereskedelmével foglalkozott kezdetben. Az RS232 Ethernet, RS422 Ethernet, RS485 Ethernet konverterek mellett később RS232 RS422 és RS232 RS485 konverterekkel bővítettük kínálatunkat. Ezt követték a különféle RS232 Optika és RS485 Optikai konverterek, majd jöttek a különböző Média Interfészek. A kínálatot Modbus I/O eszközök, vezérlők, adatgyűjtők teszik színesebbé. Reméljük, mindenki megtalálja a neki szükséges eszközt. Minőségi eszközök mérsékelt árakon!

Kulcsszavaink: RS-232, RS232, RS-485, RS485, RS-422, RS422, Soros, Ethernet, LAN, Optikai, USB, Átalakító, Konverter, Converter, Konverterek, Converterek, TCP, IP, TCP/IP, UDP, Interfész, Média konverter