Állandó raktárkészlet

 
Termékek
  RS232-RS485/422 konverterek
  Soros - Ethernet konverterek
  USB-RS232/485/422 konverterek
  Routerek / Ethernet switchek
  4G / 3G / GPRS mobilnet eszközök
  Wifi eszközök, konverterek
  Rádiós modemek (433, 868MHz)
  Optikai média konverterek
  Modbus Gateway-ek
  Modbus I/O és PLC eszközök
  Jelerősítők, leválasztók
  Kiegészítő termékek
Legfrissebb hírek
  2023-02-01 - Új Modbus TCP és RTU I/O egységek
  Az ATC gyártó A-10XX típusjelű Modbus RTU-s, és az A-81XX típusjelű Ethernet-es Modbus TCP-s I/O egységei raktárról, rövid szállítási határidővel elérhetők.
  2022-06-01 - Zárt mobilinternet és intranet szolgáltatás
  Cégünk T. Ügyfeleink igényeire válaszolva már nem csak mobilnetes készülékeket, hanem hozzá tartozó zárt, tűzfallal védett, biztonságos fix IP címes mobilinternet / intranet szolgáltatást is nyújt. Az eszközök egyszerűen hagyományos socket hívásokkal, vagy akár VPN-en keresztül is elérhetőek. A havi forgalom aggregát elszámolású, vagyis az összes SIM kártya közösen használhatja el az előre megállapodott adatkeretet.
  2022-04-01 - Kedvező áru Modbus Gateway az ATC kínálatában
  Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az ATC egy nagyon kedvező ár / érték aránnyal rendelkező Modbus Gateway eszközt dobott piacra, mely már nálunk is raktárról megvásárolható. Típusjele: ATC-1300
  2022-02-01 - Kifutnak a 3G-s mobil internet eszközök
  Hazánkban is lassan lekapcsolják a 3G szolgáltatást. Előre láthatólag a GPRS / EDGE és a 4G még sokáig velünk maradnak, így akinek elégséges a kisebb sávszélesség is, annak a routere, IoT eszköze automatikusan átáll arra. Akinek szüksége van a nagyobb sávszélességre, mindenképpen újabb, 4G-s eszközöket kell beszereznie a 3G-sek helyett.
  2021-01-01 - Kártyás utánvétes fizetés a futároknál
  Cégünk külön megállapodást kötött a GLS-el, melynek keretén belül utánvétes fizetéseket már kártyával is ki lehet egyenlíteni. Használják bizalommal ezt a kényelmes megoldást.
NetComWare IoT, M2M felhőszolgáltatás Mitől ipari egy eszköz? - konverter.hu Állandó raktárkészlet - konverter.hu Ipari konverterek raktárról
Állandó raktárkészlet
   
 

Unja már, hogy manapság egyre kevesebben tatrtanak állandó raktárkészletet? Ennek is, mint mindennek, megvan a maga racionális oka, de a vásárlóinkat általában nem a magyarázatok, hanem a megoldások érdeklik!

Mi törekszünk arra, hogy az általunk forgalmazott eszközök nagytöbbségéből (>95%) legyen folyamatos raktárkészéletünk, mely állandóan igazodik az aktuális kereslethez! Minden hónapban felülvizsgáljuk az előző időszak vásárlási statisztikáit, és aszerint módosítjuk a raktárkészletünk nagyságát, hogyan változott egy-egy termék iránti igény. Ez nem azt jelenti, hogy mi sosem fogyunk ki semmiből, hiszen előfordul, hogy egy termékből akkora megrendelést kapunk egyik hónapban, amennyit előtte fél év alatt sem vittek el, de ezek az esetek azért viszonylag ritkák, az átlagos vásárlási szokásokhoz tudunk igazodni.

Vannak azonban olyan termékek, amikből éves szinten is viszonylag keveset adunk el, ezért csak pár darab van raktáron, ezekből átmenetileg lehet készlethiány. Ilyenek például:

  • Optikai SM, ST csatlakozós soros konverterek
  • Ritkábban használt mobilnet eszközök
  • Rádiós konverterek

Ha valami nincs éppen raktáron, átlagosan 2-3 hét alatt érkezik meg megrendeléstől számítva.

A raktáron lévő eszközökből folyamatosan rendelhet, kiszállítás esetén az ország egész területén 1-2 napos átfutással, sürgős esetben személyes átvételnél pár óra alatt hozzájuk juthat!

Várjuk szíves megrendelését!

   
Cégünk Kapcsolat Termékek Szolgáltatások Letöltés Állás Adatvédelmi nyilatkozat Vásárlási feltételek
2002-2024 © Minden jog fenntartva - NetComWare Elektronikai Kft.
 
Friss hírek
 
Cégünk elsősorban Soros RS232 RS422 RS485 Ethernek konverterek kereskedelmével foglalkozott kezdetben. Az RS232 Ethernet, RS422 Ethernet, RS485 Ethernet konverterek mellett később RS232 RS422 és RS232 RS485 konverterekkel bővítettük kínálatunkat. Ezt követték a különféle RS232 Optika és RS485 Optikai konverterek, majd jöttek a különböző Média Interfészek. A kínálatot Modbus I/O eszközök, vezérlők, adatgyűjtők teszik színesebbé. Reméljük, mindenki megtalálja a neki szükséges eszközt. Minőségi eszközök mérsékelt árakon!

Kulcsszavaink: RS-232, RS232, RS-485, RS485, RS-422, RS422, Soros, Ethernet, LAN, Optikai, USB, Átalakító, Konverter, Converter, Konverterek, Converterek, TCP, IP, TCP/IP, UDP, Interfész, Média konverter